LIGAL
Privatlivspolitik
Omfang og operatør
Dokumentet gælder Lithe Readers iOS- og Android-apps, websted og tjenester fra Lingyuan Huisheng Information Technology Co., Ltd., på alle distributionskanaler, herunder App Store, Google Play, Xiaomi, Huawei og andre butikker. Funktioner, login og betaling afhænger af version og kanal. At en kanal nævnes, betyder ikke, at dens tjenester er integreret.
Bøger og læsning af data på din enhed
Importerede bøger, tekst, omslag, fremskridt, bogmærker, noter, læseplads, samlinger, layout-præferencer og brugerdefinerede aktiver gemmes på din enhed. Lokal søgning, læsning af rapporter, tekstbehandling og scannet PDF-tekstgenkendelse kører på din enhed.
Registrering og sikkerhed for kontoen
Når du bruger Apple eller Google-log-in, verificerer vi de tilsvarende legitimationsoplysninger og behandler din konto-identifikator, autoriseret navn og e-mail (som kan være en Apple relay-adresse), vis name og login sessioner. Til enhedshåndtering sender appen en tilfældig enhedsidentifikator, der er gemt i sikker systemlagring, enhedmodellkategori og operativsystemversion. Du kan redigere din visningsnavn, fjerne loggetinede enheder eller logge ud af alle enheder.
Registreringsverifikation og -indretningskilde
Købskanalen eller betalingstjenesten behandler betalinger; vi indsamler ikke bankkortoplysninger. Kontouafhængige abonnementer kan købes og gendannes uden registrering. Appen kontrollerer købene hos butikken. Ved synkronisering efter login behandler vi nødvendige købsbeviser eller tokens, produkt-ID’er, ordrer, gyldighedsperioder og abonnementsstatus til kontrol, gendannelse, forebyggelse af dobbelte kontotilknytninger og refundering. Installationskanalen bruges også til statistik.
Online feedback og e-mail
For online feedback i appen gemmer vi dit indsendte problem, kontaktoplysninger og indsendelsestid til at håndtere problemer og opfølgning. Når du kontakter os via e-mail, behandler vi din e-mail-adresse, besked og vedhæftede filer, som du vælger at sende. Indsend ikke adgangskoder, følsomme oplysninger i betalingsbevis eller ikke-relateret personligt indhold.
Import, deling, Wi-Fi-overførsel og sikkerhedskopiering
Appen læser filer eller billeder, du vælger med systempillere. For bog-, notat-, rapport- eller backupeksporter vælger du destinationen via systemdeling. Cloud-drev og andre modtagende apps håndterer dataene efter deres egne regler. Wi-Fi-overførsel starter på din anmodning og bruger lokalt netværk HTTP med et midlertidigt adgangs-token uden at gå gennem vores servere; bruge kun betroede netværk. Automatiserede sikkerhedskopier forbliver på din enhed. Fuld sikkerhedskopiering kan indeholde bøger i skraldespanden. Eksporterede filer krypteres ikke yderligere af appen opbevare dem sikkert.
Tilladelser, app-lås og meddelelser
Lokalt nettilladelse understøtter Wi-Fi overførsel. På understøttede enheder udfører systemet biometrisk autentifikation ved hjælp af ansigts- eller fingeraftrykseregning Appen modtager kun resultatet, ikke biometriske data. App-lås og login-oplysninger bruger sikker systemlagring. Læseropmindelser bruger lokale meddelelser. Efter registrering og meddelelsestilladelse indsender appen en push-identifikator, push miljø og sprog via Apple Push Notification-tjenesten eller Firebase Cloud Messaging til konto-, abonnement- og feedback-svarsmeddelelser. Du kan ændre tilladelser i systemindstillinger. Afvisning påvirker den relaterede funktion, ikke den grundlæggende lokale læsning.
Opbevaring, sikkerhed og tredjepartsydelser
Du administrerer lokale data via appen; Systemen eller cloud-lagringen, du vælger, kan beholde separate kopier. Apple, Google eller dine udvalgte udbydere håndterer oplysninger til Apple eller Google login, App Store, Google Play, Apple eller Firebase push-, tale- og systemfiltjenester under deres egne regler.
Dine valg og konto lukning
Du kan administrere bøger, skraldeskab og notater, eksportere støttede data, redigere din visningsnavn, fjerne logget in enheder, slukke for tilladelser eller kontakte support for at anmode om adgang, korrigering eller sletning. Hygge Læs historie bare skjuler visningen; Det sletter ikke optegnelser. Efter at have anmodet om at lukke min konto og bekræftet det hos din nuværende indloggerudbyder, annullerer du anmodningen, når du har logget ind inden for syv dage. Når perioden er udløbet og behandlingen er afsluttet, er den oprindelige konto deaktiveret. Den nuværende gennemførelse bevarer sine detaljer og forretningsregister. Registreringen skaber en ny konto uden de tidligere data eller rettigheder. Afslutningen sletter ikke lokale bøger eller annullerer ikke butiksabonnementer. Eksporterer en backup før du sletter appen sikre systemlagrings- eller sikkerhedskopieringsdatabaser kan opbevare oplysninger separat.
Minderårige og politikopdateringer
Minderårige bør bruge funktioner, der indebærer personlige oplysninger eller betaling under vejledning af en værge. Forvaltere kan kontakte støtte til at anmode om adgang til eller sletning af en mindreåriges oplysninger. Vi opdaterer denne politik, når funktioner eller oplysninger, der håndteres, ændres, og søger separat samtykke, hvis gældende lovgivning kræver det. Den seneste politik og opdateringsdato er tilgængelige i appen.
Brugsstatistik og sikkerhedslogfiler
Til brugsanalyse og fejlfinding sender appen et tilfældigt installations-ID, platform, kanal, region, enhedstype og model, system- og appversioner samt start- og nedbrudshændelser med tidspunkter. Serveren gemmer en hash af ID’et og kan knytte den til kontoen efter login; oplysningerne er ikke helt anonyme. Webstedet tæller besøg, downloadklik og sprogskift med enhedstype og sprog og gemmer sprogvalget i browseren. Netværkstjenester behandler også IP-adresser og nødvendige adgangs- og sikkerhedslogfiler. Statistikken uploader ikke bogtekst, noter eller rå biometriske data.
Kontakt os
For spørgsmål om dette dokument, konti, abonnementer eller personlige oplysninger skal du kontakte Lingyuan Huisheng Information Technology Co., Ltd. på support@conflorix.com. Vi kan have brug for oplysninger, der er relevante for din konto eller udstedelse, for at bekræfte en anmodning. Sende ikke adgangskoder eller ikke-relateret følsomt indhold.